About

The girl
Mijn naam is Katerina en ik woon in het België. Ik studeerde Accountancy-Fiscaliteit en werk momenteel als boekhouder in een accountantskantoor. Na mijn studies, ben ik naar Spanje getrokken, het avontuur tegemoet. Daar behaalde ik een Bachelor en een Master, dit met het idee om daar te blijven wonen. Maar toen gebeurde er iets dat niemand had zien aankomen, de crisis, en door het gebrek aan jobs keerde ik terug naar België, waar ik nu mijn dagen slijt.

The blog
De eerste post ging online in December 2011, op dat moment was deze blog nog TheBBDollx gedoopt en een Engelstalig blog. Op dat moment was dit een blog dat ik deelde met een goede vriendin Rachael. Maar je weet hoe dat gaat kleine meisjes worden groot en we gingen elk onze eigen weg. Al heeft ze beloofd af en toe nog een gast blogpost te maken, maar op dit moment is zij voornamelijk bezig met het schrijven van haar eigen boeken.

Hiernaast heb ik ook nog een Spaans blog, over het algemeen gaan er dezelfde artikels op verschijnen, maar er kan wel eens een uitzondering zijn. Dus als jullie mijn Spaans blog willen bekijken, rep je dan naar NeshamaBeauty.

Als je vragen hebt, laat dan een comment bij de desbetreffende post of email me. Ik probeer jullie zo snel mogelijk te antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten