MAC - Swatches: Retrospeck

Swatches_MAC_Retrospecks

De oogschaduw die vandaag in het middelpunt staat heet Retrospeck. Deze oogschaduw heeft een Lustre finish, hetgeen gelijk staat aan veel glinster. Deze finish is degene met het meeste glitter van alle finshes die MAC op de markt heeft en dus is het ook het beste om deze al deppend aan te brengen on te vermijden dat je hele gezicht in een disco bal veranderd.

MAC beschrijft Retrospeck als een blonde kleur, maar ik vind het eerder een gouden kleur met zilveren glittertjes. Deze is perfect om je ogen te highlighten in de binnenste ooghoek.

Maar vrees niet, want deze oogschaduw zit in de permanente collectie. Mocht het prijskaartje je toch nog afschrikken kan je opteren voor goedkopere alternatieven, zoals bijvoorbeeld L'Oreal Infallible Hourglass Beige, al is deze een tikkeltje meer beige of de oogschaduw Meet in Madrid in het palletje Vintage Romance van Sleek.

De oogschaduwen van MAC kosten 17,00 euro en de pan refill 13,00 euro.

Wat vinden jullie van deze oogschaduw?


katerina2Bedankt voor jullie reacties! Alle voorgaande reacties werden beantwoord!

Mijn naam is Katerina; belg, boekhouder, Baha'í. Make-up is mijn passie, ik vind het zalig om het leven op te vrolijken met kleuren.

Je kan mij ook vinden op sociale media Instagram | Twitter

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dit is echt een super mooie kleur perfect voor highlight in de ooghoek!
      Bedankt voor je comment!

      Verwijderen