MAC – Swatches: Parrot

Swatches_MAC
Recentelijk heb ik de MAC oogschaduwen ontdekt en daarbij natuurlijk ook mijn zwakte voor hun – maar natuurlijk zijn er nog andere producten die ook mijn aandacht krijgen van dit merk.
Ondertussen heb ik reeds een aantal MAC producten in mijn bezit. Ik kocht deze tijdens mijn citytrip naar London, mijn bezoek aan de Company Store en ook via een vriendin. Dus de juiste prijs van elke oogschaduw kan ik je niet geven, maar ik zal wel de richtprijs volgens de website erbij zetten.
Bij MAC heb je twee verschillende systemen. Ofwel koop je de oogschaduw in zijn potje, zoals de oogschaduwen in het midden van de foto. Deze zijn net iets duurder, maar komen wel in aanmerking voor het programma “Back 2 MAC”. Ofwel koop je de refill pan, dit is enkel de oogschaduw in zijn pan, die je zo in een pallet kan doen en zo je eigen pallet kan samenstellen. Deze zijn dus net iets goedkopen, maar je hebt wel een palletje nodig om ze te bewaren.
De oogschaduw in zijn potje kost 17,00 euro en de refill pan 13,00 euro. Ook kunnen er verschillen zijn naargelang de landen waar de producten verkocht worden, dus ga je op vakantie, kan het zeker interessant zijn om eventjes een beetje research te doen voor je vertrekt.
Om de posts niet te lang te maken heb ik geprobeerd de producten een beetje in te delen en zo krijg je een extra post. Dus laten we snel van start gaan.
Swatches_MAC_Parrot
Dit is één van de oogschaduwen die mijn aandacht trok in de Company Store. Ik moet zeggen er waren zo veel producten daar dat het overweldigd was, en geloof mij, zeer pijnlijk voor de portemonnee.
Deze oogschaduw heet Parrot en heeft een frost finish. Deze oogschaduw finish bevat kleine shimmer deeltjes. Het kan gaan van metallic tot een kleine glans. De frost finish zijn heel populair al kunnen ze imperfecties als rimpeltjes accentueren. Ze zijn dus glanzend maar het is geen glitter.
Parrot is een blauwe oogschaduw, een tikkeltje turquoise en de kleine shimmer deeltjes zijn in groen/goud. Zoals je kan zien is dit op de foto minder waarneembaar, omdat dit geen sterke duo-chroom is.
Mocht je op zoek zijn naar dupes voor deze oogschaduw (ik heb namelijk gelezen dat die een limited edition is), da kan je bv. gaan voor:
- Makeup Geek – Mermaid
- NYX – Ocean
- Make Up For Ever – #83
- Inglot – #415
Deze zijn niet 100% identiek maar wel zeer goede dupes.
Wat vinden jullie van deze oogschaduw?


katerina2Bedankt voor jullie reacties! Alle voorgaande reacties werden beantwoord!


Mijn naam is Katerina; belg, boekhouder, Baha'í. Make-up is mijn passie, ik vind het zalig om het leven op te vrolijken met kleuren.


Je kan mij ook vinden op sociale media Instagram | Twitter

1 opmerking: